Súlycsökkentés

Fogyni, vagy nem fogyni? Ez itt a kérdés. Kóros soványság, kóros kövérség.Hol található az egészséges középút anélkül, hogy szervezetünk károsodna? Beszéljük meg!

Friss topikok

  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) A fogyi- és masszázsöv
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) Divattá vált "ana"-nak lenni?
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:51) Az egészséges életmód
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:50) Az elhízás okairól
  • Ungvári Dia: Én nagyon kiváncsi vagyok mi ez a betegség ? Én már nem vagyok fiatal, most diagnoztizálták nálam ... (2008.03.29. 18:42) Anorexia-ami már betegség

Google hírdetések

Feedek

" A halál a bélben lakozik!"

2007.10.16. 18:00 | naturalpatika | Szólj hozzá!

A magyar lakosság jelentős része küzd valamilyen emésztési problémával.

A túlságosan kevés rostanyagot, vitamint tartalmazó, túlfinomított ételek fogyasztása jelentős megterhelést jelent az emésztőrendszer számára.

Az egyre több tartósítószert és kevés friss, élő táplálékot tartalmazó ételek szervezetünket egyre jobban megterhelik, ezért időnként érdemes természetes tisztítókúrákat tartani, amilyen pl. a böjt és egyéb más eljárások.

A kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás mellett tartott rendszeres tisztítókúrák hozzájárulhatnak az emésztőrendszer tisztulásához és a felesleges salakanyagok eltávolításához.

Tudja-e Ön, hogy a bélrendszerben 2-3 kg salakanyag is felhalmozódhat?

"A halál a bélben lakozik!"-mondta már Paracelsus is a középkorban.

A mai stresszes,rohanó életvitel, az egészségtelen életmód következtében emésztőrendszerünk nagyon nagy megterhelésnek van kitéve.Leginkább igaz ez a vastagbélre, amelynek redőin a salakanyag könnyen lerakódhat.Ezáltal
megnehezül a tápanyagok normális felszívódása.

A kiegyensúlyozott vegyes étrend,amely sok friss zöldséget, gyümölcsöt és rostot tartalmaz, megoldás erre a problémára, de a megváltozott életmód és a jelenleg divatos táplálkozási szokások ezt egyre nehezebbé teszik.Ezért hasznos lehet, ha időnként segítjük szervezetünk tisztulását.

Címkék: táplálkozás stressz életmód böjt tisztítás egészséges táplálkozás salakanyag tisztítókúra emésztőrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://sulystop.blog.hu/api/trackback/id/tr99198157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása