Súlycsökkentés

Fogyni, vagy nem fogyni? Ez itt a kérdés. Kóros soványság, kóros kövérség.Hol található az egészséges középút anélkül, hogy szervezetünk károsodna? Beszéljük meg!

Friss topikok

  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) A fogyi- és masszázsöv
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) Divattá vált "ana"-nak lenni?
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:51) Az egészséges életmód
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:50) Az elhízás okairól
  • Ungvári Dia: Én nagyon kiváncsi vagyok mi ez a betegség ? Én már nem vagyok fiatal, most diagnoztizálták nálam ... (2008.03.29. 18:42) Anorexia-ami már betegség

Google hírdetések

Feedek

A fogyi- és masszázsöv

2007.10.07. 18:15 | naturalpatika | 1 komment

Bármilyen korosztályhoz vagy generációhoz tartozzunk is, egy dolog biztos: mindannyian fittek és egészségesek akarunk lenni. Az életstílusból fakadó tényezők, mint a fizikai tevékenység hiánya, az elhízás, a zsíros ételek fogyasztása, a stressz, a feszültség, az alkoholfogyasztás és a dohányzás, betegségek formájában jelentkeznek az életünkben.

A túlsúly, vagy elhízás az egyik leggyakoribb probléma, mellyel az emberek szembekerülnek manapság. Számos tényező szerepet játszik az elhízás kialakulásában. Leginkább a fizikai munkavégzés hiányára vezethető vissza. Ez egy olyan komplex egészségügyi kérdés, melyről beszélni kell.

Az elhízás és a túlsúly az energia egyensúly hiányából fakad. Ez abból adódik, hogy túl sok kalóriát fogyasztunk, ugyanakkor kevés fizikai tevékenységet folytatunk. A testsúly kialakulását befolyásolják a gének, az anyagcsere, a magatartás, a környezet, a kultúra, és valakinek a szociális-gazdasági státusza. A magatartás és a környezet jelentős szerepet játszik az elhízás, vagy túlsúly kialakulásában. Ezek azok a területek, melyeken leginkább szükséges a megelőzés és a probléma kezelése. Ha valaki túlsúlyos, az megnöveli számos egészségügyi probléma kialakulásának a kockázatát.

Bár mindenfajta elhízás káros az egészségre, mégis néhány helyen különösen veszélyes. A has körüli részeken felhalmozódó súlyfelesleg káros a szívre és az érrendszerre. Mérje meg a derekát és a csípőjét, ha a dereka nagyobb, mint a csípője, az kockázatot jelent!

A fogyás és az egészség egymással szorosan összefüggő dolgok. Minél gyorsabban veszít a súlyából, annál egészségesebb lesz a teste. Jó okunk van tehát arra, hogy rendszeres testmozgást végezzünk, és egészségesebben táplálkozzunk, miközben tapasztaljuk majd, milyen jó megszabadulni az egészségtelen ételek és a testmozgás hiánya okozta gyenge egészségtől.
A nagyobb egészségügyi hatékonyság azt jelenti, hogy növeljük a szervezet energiáját és annak koncentrációs szintjét.

Létezik egy fogyasztóöv,mely egy megelőző készülék, amely mikrokomputer vezérléses technológiával készült.A masszázsgolyók segítségével vibromasszázs jön létre; a hőkezelés serkenti az anyagcserét,javítja a vérkeringést,elégeti a zsírokat; a hőmágnesek pedig szabályozzák a pozitav és negatív energiát a szervezetben.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az öv karcsúsítja a testalakot, és egészségessé teszi a bőrt.

Megelégedéssel használom,mert az utóbbi hónapokban lényegesen karcsúbb lettem és kevésbé fáj a derekam is.(csak a derékon,hanem a fartájékon,combokon is használható)

 


· 1 trackback

Címkék: fogyókúra mágnes anyagcsere fogyasztóöv vibráció hőmágnes haskörfogat

A bejegyzés trackback címe:

https://sulystop.blog.hu/api/trackback/id/tr73189240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.07.25. 10:30:21

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tammasibela 2009.08.06. 20:52:36

medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben!
süti beállítások módosítása