Súlycsökkentés

Fogyni, vagy nem fogyni? Ez itt a kérdés. Kóros soványság, kóros kövérség.Hol található az egészséges középút anélkül, hogy szervezetünk károsodna? Beszéljük meg!

Friss topikok

  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) A fogyi- és masszázsöv
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:52) Divattá vált "ana"-nak lenni?
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:51) Az egészséges életmód
  • tammasibela: medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben! (2009.08.06. 20:50) Az elhízás okairól
  • Ungvári Dia: Én nagyon kiváncsi vagyok mi ez a betegség ? Én már nem vagyok fiatal, most diagnoztizálták nálam ... (2008.03.29. 18:42) Anorexia-ami már betegség

Google hírdetések

Feedek

Gyors fogyás?

2007.09.28. 18:28 | naturalpatika | 1 komment

Gyors fogyás?

L
egtöbben szeretnék, ha felesleges kilóiktól gyorsan, látványosan szabadulhatnának meg. A gyors fogyás hátránya az, hogy a kilók gyakran éppolyan gyorsan térnek vissza , mint ahogyan megszabadultunk tõlük, esetleg még kövérebbek leszünk. A szervezet ugyanis vészhelyzetként értékeli az éhezést (vagyis a fogyókúrát), ezért zsírokat tartalékol, tehát elõször az izomzatot kezdi fogyasztani, a zsírtartalékhoz pedig csak végsõ esetben nyúl. Pár nap múlva azonban ez is bekövetkezik, ezért hatékonyak a rövid, gyors fogyókúrák is.

A szervezet viszont arra is felkészül ilyenkor, hogy esetleg újabb éhezés következik, ezért még nagyobb gondossággal raktározza a zsírokat. Emiatt fordulhat elõ, hogy fogyókúra után bizonyos idõvel többet hízunk vissza, mint amennyit leadtunk.

Gyors, látványos fogyókúrához ennek ellenére mégis hozzáfoghatunk, de figyelembe kell venni nagyon sok szempontot, valamint azt, hogy az eredmény csakis akkor tartható meg, ha a kúrát életmódváltás követi.

Címkék: életmód fogyókúra fogyás kövér zsírok

A bejegyzés trackback címe:

https://sulystop.blog.hu/api/trackback/id/tr62180027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naturalpatika · http://naturalpatika.hu 2007.09.30. 09:26:31

Mi vajon a tartós fogyás titka?
Koplalunk egész életünkben és ezzel sanyargatjuk szervezetünket?
süti beállítások módosítása